מה השניצל שלך? לחג השבועות, חברת התבלינים "נפטון" (משנת 1990) מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד. בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.
מאחר ושניצל חציל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון - איזה שניצל תבחרו אתם להכין?
סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.
הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.
בקרוב חג שבועות בפתח ואני מתחילה לתכנן מה יהיה על שולחן החג שלנו, ואחד מהמטעמים שאנחנו מאוד אוהבים , פרחי כרובית וברוקולי מצופים בציפוי לשניצל, זה כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לאכול, וההכנה ממש פשוטה,
חותכים לפרחים ברוקולי וכרובית שמים בתוך שקית עם קמח ומנערים היטב, טובלים בביצה ובציפוי שניצל של נפטון, ומטגנים בשמן עמוק, ניתן גם לאפות בתנור, בשבועות אני גם מתכוונת להכין גם עם פטריות וגם נגיסי גבינה, הציפוי לשניצל של נפטון מאוד מוסיף, ובזכות המגוון הנהדר אפשר לצפות באיזה טעם שרוצים ופשוט להנות, אין ספק שבחג השבועות הקרוב יהיה טעים מאוד אצלנו בבית.
כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
"נפטון" מציעה מתכון נהדר עם ציפוי שניצל:
מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו
באדיבות המתכונאית אריקה לוי
מצרכים:
300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
* שינוי בטעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינה
אופן ההכנה:
• לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב
• לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל
• בקערה שלישית לשים את הקמח
• לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
• לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
• לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה
• להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד.
קרדיט צילום מוצרים – מיכאל כץ
קרדיט צילום מנה – FREEPIK
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה