יום ראשון, 20 במרץ 2022

אופים בריא,מתכון טבעוני להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון

חברת אורגניקזון, המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה,  מציעה מתכון להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון. מדובר במתכון טבעוני, קל להכנה  והקציצות יוצאות אווריריות, עשירות בטעמים, רכות ונימוחות בפה.



קרדיט צילום: יעל אלעד

המתכון באדיבות: יעל אלעד @veganyael -  מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים וקלים.

מצרכים:

שלוש בטטות ארוכות

300 גרם טופו

בצל קטן

כפית כורכום

כפית כמון

כפית וחצי מלח ורוד

כף וחצי זרעי פשטן טחונים

קמח עדשים לציפוי

אופן הכנה:

להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול) אחרי בישול לסנן מהמים.

לטגן בצל עד שמשחים.

להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון ולטחון עד למרקם חלק.

לחמם תנור ל180 מעלות.

להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה לאורך הרצוי.

ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות ולצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים.

לשמן מעל עם ספריי שמן זית

לאפות 20-30 דק או עד שמזהיב.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה