יום שני, 5 באוגוסט 2019

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח גרעיני דלעת, המתאים להעשרת קמח רגיל ולהכנת עוגות, לביבות, ועוד.

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.  

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% - 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).  
אני מאוד אוהבת להכין פנקייק במהלך השבוע לפחות פעם אחת, זוהי ארוחה נהדרת שמשתלבת בתפריט השבועי,

כשקיבלתי את הקמח גרעיני דלעת החדש של מותג מזון הבריאות GREENY החלטתי להכין איתו פנקייק בננות ולראות איך ייצא, בהחלט יצא מאוד טעים וגם מבחינה תזונתית הרבה יותר מועיל ובריא, מאוד אהבו את הפנקייק המשודרג, ואין ספק שהקמח הנהדר הזה משתלב מצויין עם מגוון מתכונים שיש בהם קמח, כתוספת לקמח רגיל, אני מצרפת לכם את המתכון, אפשר להכין גם עם הילדים ואחר כך להנות ביחד מפנקייק מושלם.

בקערה גדולה שמים, חצי כוס קמח גרעיני דלעת , 2 כוסות קמח תופח, חופן צימוקים, 2 ביצים,2 בננות בשלות מעוכות, כוס חלב, 40 גרם חמאה מומסת, 2 כפות סוכר, חצי כפית שטוחה סודה לשתייה, מערבבים היטב עד לקבלת עיסה חלקה, ומכינים פנקייקים על מחבת שחוממה היטב, יוצא ממש טעים.
כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.
לפרטים: https://www.greenyisrael.com/
הצעה למתכון לפלאפל ביתי ללא גלוטן
חומרים:
?קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
1 בצל בינוני
1 תפוח אדמה גדול, קלוף
3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש שום – שיניים קלופות
כף מלח
2 כפות כמון שטוחות
כף שמן דלעת Greeny
כפית שטוחה של פלפל שחור
כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון
אופן ההכנה
?לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
להכין כדורים.
?לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.
הצעה למתכון לסברינה ללא גלוטן

קרדיט צילום:  GREENY
חומרים
5 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
קורט מלח
כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
כף תמצית וניל
שקית אבקת אפייה
2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny
?
לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
אופן הכנה 
להקציף חלבונים.
להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה