יום שבת, 20 באוגוסט 2016

סדרת הבצקים של מעדנות - אפייה ביתית ממוצרי בצק איכותיים על בסיס חמאה....

אין כמו ריח של אפייה ביתית, ניחוח שמתפשט בכל הבית ונותן הרגשה חמימה בלב, ויום שישי מבחינתי זה זמן מצויין לאפות לערב שבת ולפנק את כל בני המשפחה היקרים שלי.
קיבלתי להתנסות את הבצקים המעולים של מעדנות, חלק מסדרת בצקים על בסיס חמאה, שמשדרגים כל מאפה וחוסכים זמן בהכנת הבצק, מאוד התלהבתי מהטעם והאיכות לאחר האפייה.
הייחודיות של הבצקים לאפייה שהם על בסיס חמאה ובסדרה הזו יש:

בצק שמרים עלים חמאה - מתאים במיוחד לקרואסונים,קראנצים ועוגות שמרים.
בצק פריך מתוק חמאה - בעל טעם חמאתי מעודן,מתאים יותר לפאי ולטארטים המתוקים.
בצק עלים חמאה - מתאים בעיקר למאפים מתוקים ומלוחים,קרמשניט,מאפים ממולאים בורקסים ועוד.
אין ספק שסדרת הבצקים חוסכת זמן יקר באפייה,משדרגת את האפייה ועושה חיים קלים במטבח.
אני מאוד מאוד אוהבת קרמשניט, ואני מכינה אותו מבצק אפוי מוכן שקונים בסופרמקרט,הפעם הכנו בבית את הקרמשניט האהוב והטעים אך לדעתי בניחוח צרפתי פשוט יצא חלום בטעם, ואין ספק שמכינים מבצק עלים חמאה של מעדנות זה יוצא מדהים ומקצועי, כשהגשתי את הקרמשניט לבני המשפחה הם היו המומים מהטעם והייחודיות.
עוגת קרם שניט (מילפיי):

המצרכים:
1 חבילה בצק עלים חמאה מעדנות, להפשיר לפי ההוראות שעל האריזה.
1 קופסת אינסטנט פודינג בטעם וניל.
כוס חלב.
1 מיכל שמנת עמידה להקצפה.
תערובת סוכר , 1 כף סוכר דמררה,1 כף סוכר לבן,1 כף סוכר חום.
אבקת סוכר לפיזור.
מעט חמאה מומסת.
אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום בינוני ולרפד בנייר אפייה,לפרוש את הבצק על משטח עבודה לחלק את הבצק ל-3 מלבנים שווים, וכל מלבן לחלק למלבנים של 3 ס"מ.

על שני שליש מהמלבנים שיצאו למרוח חמאה מומסת ומעל לפזר מתערובת הסוכר, להניח נייר אפייה נוסף, ומגש נוסף על כל המלבנים, להכניס לתנור ל-20 דקות עד שמשחים מלמעלה.


בינתיים להכין את הקרם, להקציף פודינג בטעם וניל,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.

הרכבת המנה, מלבן בצק עלים עם חמאה של מעדנות מוכן, מעל קרם,מלבן נוסףמזוגג עם סוכרים, קרם, ומעל מלבן שזוגגו עליו הסוכרים,



מגישים על צלחת ונהנים מה זה נהנים מדהים.

תגובה 1: