חג הפסח מאחורינו, האביב כבר כאן וזהו זמן מצוין לכריך עשיר בטעמים וססגוני. לרגל החזרה לשגרה מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל,
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
חג הפסח מאחורינו, האביב כבר כאן וזהו זמן מצוין לכריך עשיר בטעמים וססגוני. לרגל החזרה לשגרה מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל,
קרדיט צילום: דרור ביהם
מתכון לכריך טעים במיוחד ואף עשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה. הכריך קל להכנה, יכול להתאים כארוחת בוקר או ערב, או כמנת ביניים במסגרת תפריט מאוזן, ליחיד ולזוג.
קרדיט צילום: הדס ניצן
אביב שמח ופורח!
מצרכים (לכ-2 מנות):
2 פרוסות לחם מחמצת או לחם דגנים קלויים
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" פרוס דק
2 ביצים קשות, פרוסות
4 פרוסות סלמון מעושן
1/2 בצל סגול פרוס דק לטבעות
2 גבעולי אספרגוס ירוק, חלוטים או מאודים קלות
2 פלחי לימון
1 כפית שמן זית כתית מעולה
קורט מלח ים ופלפל שחור גרוס
לקישוט: 2 גבעולי בצל ירוק
אופן ההכנה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה