יום שלישי, 1 באפריל 2025

כמו שהסבתות מכינות, בלי כל הבלאגן: הכנתי חינקלי מושלם של "מאמא מרי"

אני מאוד אוהבת לאכול מאכלים מסורתיים ומיוחדים, ומאז שגיליתי את המוצרים של החברה הישראלית מאמא מרי, הם מככבים אצלי בבית! יש לחברה כיסונים, בלינצ'סים, גיוזה ועוד, הכול תוצרת כחול לבן. השבוע התנסיתי במוצר מיוחד מאוד – חינקלי במילוי בשר בקר וכבש. להכין בבית חינקלי נראה לי מאוד מסובך, וצריך מומחיות של שנים כדי להכין כפי שהסבתות מכינות. לאחר שטעמתי את החינקלי של "מאמא מרי", אין לי מילה אחרת חוץ ממושלם, ולא פחות. נהניתי מכל ביס, וזה בהחלט מאכל שמיוצר ברמה גבוהה מאוד, ממש כמו שהסבתות מכינות. עליי להודות שבהחלט עשה לי חשק לעוד.

ממליצה מאוד על המוצרים הנפלאים של החברה, ואל תוותרו על החינקלי במילוי בשר בקר וכבש. אני הכנתי לפי ההוראות על האריזה: בישלתי במים רותחים, לאחר מכן טיגנתי עם מעט שמן, הכנתי מרק עוף צח והגשתי עם החינקלי המעולה. כולם נהנו!

חינקלי הוא כיסון בצק פופולארי מהמטבח הגיאורגי, בעל צורה אופיינית דמויית שק קטן עם קפלים מרובים. נהוג לאכול את החינקלי בידיים, כאשר יש לנגוס בזהירות בקשר העליון שלו, לשתות את הרוטב שבתוכו ורק אז להמשיך לאכול. ניתן להגישו כמנה בפני עצמה – עם או בלי רוטב, לשפד כמה חינקלי על שיפוד, להגישו עם תוספות, במרק ועוד.

אם שאלתם איפה משיגים, אז את מוצרי מאמא מרי אפשר לרכוש ברשתות המזון וגם במעדניות.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה