המותג סולתם המתמחה במוצרי בישול ואפייה, מציג קולקציית סירים ייעודיים להכנת קוסקוס ושלל מאכלים מאודים, העשויים אלומיניום חזק ועמיד ומבטיחים חלוקת חום שווה, שמייעלת ומקצרת את תהליך העבודה והופכת אותו לפשוט וקל!
קרדיט צילום: גיל אבירם
אין ספק כי קוסקוס הוא אחד המאכלים העדתיים האהובים ביותר בישראל. הסירים המשתייכים לסדרת הבישול CASUAL מבית המותג בעלי שלל יתרונות מובהקים המשדרגים את תהליך העבודה והתוצאה הסופית הטעימה. הם בעלי מראה יפה ומעוצב ועשויים מאלומיניום המיוצר בתהליך רב שכבתי ההופך אותם לחזקים ועמידים בשימוש לשנים רבות. פנים הסירים מצופה בציפוי NON STICK FOOD SAFE ידידותי לסביבה ובטוח לשימוש המונע הדבקות של המרכיבים לדפנות. טבעת סיליקון עבה הממוקמת מסביב למכסה האוטמת ושומרת על הציפוי. הסירים מבטיחים חלוקת חום שווה ויעילה לקבלת תוצאות בישול מיטביות ולחסכון בזמן ואנרגיה. מכסה הסירים עשוי זכוכית שקופה המאפשר מעקב אחר התקדמות תהליך הבישול ללא צורך בהרמת המכסה וכולל חריר לשחרור אדים. הידיות הינן ארגונומיות ומבודדות חום בעיצוב מיוחד לנוחות שימוש, העברה ואחיזה בטוחה. כמו כן, מגני להבה בין הידיות לגוף כלי גוף הבישול מונעים את התחממותן ומוסיפים גם הם לבטיחות ולנוחות. הסיר כולל מסננת אידוי להכנת הקוסקוס ואידוי מזון הכלול במארז. הסירים מיועדים לשימוש מופחת בשמן, שומן, מרגרינה או חמאה ומסייעים לשמירה על הבריאות. הסיר קל לניקוי, מומלץ בשטיפה ידנית. זמינים בנפחים של 9 או 11 ליטרים לבחירה. שנתיים אחריות, בהתאם להוראות השימוש. המחירים: סיר 11 ליטר- 199 שקלים במקום 599 שקלים, סיר 9 ליטרים- 225 שקלים במקום 499 שקלים. המבצע בתוקף עד לתאריך ה- 18.3.24
סולתם- להשיג בסניפי הרשת ובאתר www.Soltam.co.il
מתכון לקוסקוס מבית מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל ובאדיבות סולתם
קרדיט צילום: גל בן זאב
מצרכים לסוטאז׳ 28 ס״מ:
2 חבילות קוסקוס בינוני מבושלות לפי הוראות היצרן
למרק:
2 כפות שמן זית
6 יח׳ גרונות עוף
1 חתיכת דלעת יפה
2 יח׳ גזר קלוף וחתוך לחצי לרוחבו
2 יח׳ קישוא חתוך לחצי לרוחבו
2 יח׳ תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לרבעים
2 יח׳ בצל קלוף ושלם
6 שיני שום קלופות ושלמות
2 כוסות גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה או קפואים
1 כף כורכום
1 כף פפריקה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
- בסיר גדול מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות את נתחי העוף. מוציאים את הנתחים מן הסיר.
- מוסיפים לסיר 2 ליטר מים ואת כל המרכיבים.
- מבשלים במשך כ-30 דקות עד שהירקות מתרככים אך שומרים על צורתם.
- מסננים החוצה את נתחי העוף, מתקנים תיבול.
- מגישים את הקוסקוס בתוספת הירקות וגרגירי החומוס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה