קיבלתי להתנסות מטחנת "קמח הארץ", המתמחה בקמחי איכות, את תערובת האפייה "מולינו ירוק" נטולת גלוטן, מתוצרת "מולינו מראנו" האיטלקית, לרגישים ונמנעים מגלוטן מדובר בקמח איכותי ונהדר למגוון מתכונים, התוצאה יוצאת ממש מופלאה וממש לא מורגש שמדובר בקמח נטול גלוטן, אני ממש התרשמתי לטובה.
מתערובת האפייה "מולינו ירוק" אפשר להכין פיצות נהדרות, פוקאצ'ות, לחמים ועוד,תוצאות האפייה בה לא נופלות מאפייה בקמח רגיל מבחינת המראה, הטעם ונוחות העבודה, התנסתי בקמח מולינו ירוק והכנתי עוגיות מלוחות עם שומשום, יצא ממש טעים, ואני מצרפת לכם את המתכון להנאתכם.
200 גרם תערובת אפייה "מולינו ירוק", ביצה, כפית אבקת אפייה, חצי כפית מלח, 50 גרם חמאה מומסת, 3 כפות שמן זית, 30 גרם שומשום לבצק, מערבבים את כל המצרכים ביחד עד שמקבלים בצק נוח לעבודה, מכינים את העוגיות אני הכנתי בצורה מאורכת כמו מקלות, מעל מברישים בביצה, ומפזרים שומשום, אופים בתנור על חום 180 מעלות למשך 25 דקות, עד להזהבה ונהנים.
התערובת כשרות פרווה, בהשגחת בד"ץ העדה החרדית והרבנות הראשית לישראל. מחיר: כ- 17 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
ניתן להשיג באתר הטחנה ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ (רשימת חנויות באתר).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה