יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חנוכה, יחד עם השף אורי נבון, מתכון ללביבות פנקייקס משגעות, רכות ונימוחות, בשילוב טחינה גולמית איכותית, שיהפכו את חגיגת חנוכה לטעימה ומענגת במיוחד.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חנוכה, יחד עם השף אורי נבון, מתכון ללביבות פנקייקס משגעות, רכות ונימוחות, בשילוב טחינה גולמית איכותית, שיהפכו את חגיגת חנוכה לטעימה ומענגת במיוחד.
קרדיט צילום: שני בריל
חג חנוכה שמח!
מצרכים (לכ-6 יחידות):
1 וחצי כוסות קמח תופח
2 ביצים
2 כפות יוגורט יווני
3 כפות טחינה גולמית "טורקיז"
1 כוס חלב
3 כפות סוכר
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל
להגישה: פירות יער מסוגים שונים
אופן ההכנה:
1. במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם כף סוכר אחת עד שהתערובת הופכת גבוהה ונפוחה.
2. בקערה מערבבים את כל שאר הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים לתערובת את הביצים הקצופות ומערבבים בעדינות עד שהן נבלעות פנימה. מכסים את המסה בניילון נצמד ומניחים בצד לכ-10 דקות.
4. על מחבת פנקייקים שטוחה ככל שיש מניחים רינג עגול בקוטר של כ-10 ס"מ משומן היטב. מוזגים מהתערובת כמעט עד לסוף גובה הרינג ומטגנים על חום בינוני.
5. משחררים את הפנקייקס מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.
6. מערבבים טחינה גולמית עם מעט סוכר ומוזגים מעל ערימת הפנקייקים. מקשטים עם פירות יער טריים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה