יום רביעי, 23 בנובמבר 2022

מתכון למרק קובה באדיבות "סולתם"

הכנת המרק  בסיר עמוק ארבל

מצרכים:

למלית הקובה:

  • 300 גרם בשר טחון
  • 1 בצל קצוץ מאוד
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן
  • כפית בהרט

לבצק הקובה:

  • 2-2.5 כוסות סולת
  • כף שמן
  • רבע כפית מלח
  • 1-1.5 כוסות מים

למרק:

  • 2 כוסות קוביות דלעת
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 עגבניות קלופות קצוצות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • שליש כוס מיץ לימון
  • כף בהרט
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 5 כוסות מים
  • כף סוכר

אופן ההכנה:

1.מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית

2.יוצרים כדורים קטנים ומקפיאים לשעה על מגש

3.מערבבים את מרכיבי בצק הקובה

4.עוטפים את כדורי הבשר בבצק.

5.בסיר עמוק מניחים שמן, בצל , עגבניות ,סלרי ותבלינים מערבבים מוסיפים דלעת, רסק, מים ומיץ לימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקובה.

6.מבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות מקפידים לערבב כל כמה דקות.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה