לרגל יום הפסטה שיתקיים ב- 25.10 חברת ישרקו חולקת מתכון לפסטה טיאטלה ביצים תרד ועגבניות שרי, עירית וגבינת פקורינו. קלה להכנה.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
לרגל יום הפסטה שיתקיים ב- 25.10 חברת ישרקו חולקת מתכון לפסטה טיאטלה ביצים תרד ועגבניות שרי, עירית וגבינת פקורינו. קלה להכנה.
קרדיט צילום: יח"צ
רכיבים:
פסטת טליאטלה ביצים ותרד
350 גרם עגבניות שרי
100 גרם גבינת פקורינו
עירית לפי הצורך
1 שן שום
35 גרם גבינת פרמזן
שמן זית כתית מעולה לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
יש לחתוך את עגבניות השרי לחצי ולטגן במחבת עם מעט שמן זית ושן שום.
לבשל את הפסטה במים ובאמצע הבישול של הפסטה, יש לסנן את הפסטה ולהוסיף אותה למחבת.
ממשיכים לבשל את הפסטה, מוסיפים מצקת מים רותחים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את גבינת הפקורינו המגוררת כדי להפוך את הרוטב לקרמי ומקשטים בעירית קצוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה