לרגל יום הטבעונות החל ב 1 לנובמבר והוא מצוין ברחבי העולם, בפעילויות למען בעלי חיים, בריאות האדם ושמירה על כדור הארץ. חברת אורגניקזון שהינה בית למותגים טבעוניים בלבד, מציעה לרגל יום הטבעונות מתכון להכנת פשטידה טבעונית דלת קלוריות, ללא גלוטן.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
לרגל יום הטבעונות החל ב 1 לנובמבר והוא מצוין ברחבי העולם, בפעילויות למען בעלי חיים, בריאות האדם ושמירה על כדור הארץ. חברת אורגניקזון שהינה בית למותגים טבעוניים בלבד, מציעה לרגל יום הטבעונות מתכון להכנת פשטידה טבעונית דלת קלוריות, ללא גלוטן.
המתכון באדיבות יעל אלעד מאמנת כושר ומתכונאית טבעונית.
מתכון לפשטידה טבעונית דלת קלוריות ללא גלוטן:
קרדיט צילום: יעל אלעד
רטובים:
2 חבילות טופו משי
2 כפות טחינה גולמית
כף חומץ תפוחים
יבשים:
כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)
2כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח ורוד
חצי כפית שום יבש
כפית כורכום
תוספות:
גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר 123 גרם
כוס ברוקולי מבושל
לפזר מעל הכל קמח שקדים
הכנה:
לחמם תנור ל180 על מצב טורבו
בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה
להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב
בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית של if you care
לנעוץ את פרחי הברוקולי אם יש צורך לשטח שוב את התערובת עם לקקן
לפזר מעל קמח שקדים
לאפות ל30 דק׳ במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דק אפיה על גריל עליון ותחתון
הפשטידה מתייצבת עוד אחרי הקירור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה