חברת פסטה ריקו, החברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה בהם רטבים, קמחים, אורז ועוגיות, משיקה סדרת מוצרים חדשה שטרם נראתה ברמתה על המדפים בישראל: פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה בקנה מידה עולמי. סדרת המוצרים החדשה כוללת רביולי במילוי גבינות, רביולי בטטה, רביולי תרד וריקוטה ופלין פטריות פורטבלו וריקוטה בטעם כמהין.
קרדיט צילום:אסף אמברם
סדרת הפסטה הטרייה של פסטה ריקו תשווק לרשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.
סדרת הפסטה הטרייה החדשה של "פסטה ריקו" הנה פסטה פרמיום, טעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. השימוש במילויי הפסטה מירקות טריים בלבד, גבינות עשירות, ריקוטה 20% עשירה ואיכותית, בטטות מקורמלות, פטריות פורטובלו טריות ועוד. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.
פסטה ריקו היא בשורה נהדרת לחובבי הפסטה ולכלל הצרכנים, מדובר בפסטה פשוט וואו, ולאחר שטעמתי אותה אני ממליצה עליה ממש, פסטה איכותית ברמה של מסעדות, ובקלות מכינים אותה בבית, הבת שלי החיילת הכינה את הרביולי במילוי גבינות,
עם רוטב רוזה ויצא מדהים, אין מילים בפי כמה שזה טעים, אני בטוח אקנה שוב ושוב במיוחד שהפסטה תהייה נגישה לכולם ברשתות השיווק, בהחלט נכנס שחקן חזק לשוק הצרכנות.
והכי חשוב מדובר בפסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית מחומרי הגלם הטובים ביותר,פסטה ריקו אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, השימוש במילויי הפסטה בירקות טריים בלבד, היא טעימה להפליא ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר.
מצרפת לכם את המתכון לרוטב הרוזה המושלם עם הרביולי של פסטה ריקו,
מכינים את הרביולי המצונן כמו שרשום בהוראות ההכנה, להכנת הרוטב, מחממים כף שמן זית ומטגנים 2 שיני שום כתושות, מוסיפים שמנת לבישול 15%, ומחממים עד ביעבוע, מערבבים 100 גרם רסק עגבניות עם רבע כוס מים ומוסיפים לשמנת, מוסיפים גבינת פרמז"ן לפי הטעם, מלח פלפל, ואת הרביולי המבושל, מערבבים עד שרותח, ומגישים חם עם גבינת פרמז"ן מעל, יוצא נהדר.
לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, "אנו שמחים להשיק את סדרת המוצרים החדשה, ברמה ובאיכות שטרם נראו בישראל, להשפיע ולשנות את חוקי המשחק. למדנו כי הצרכן אוהב ומעריך אוכל טוב ומוצרי איכות. בכוונתנו להמשיך לייצר ולהביא מגוון מוצרי איכות מהמטבח האיטלקי, שפונים לקהל הפודי אוהב האיכות".
סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה ב-4 טעמים:
רביולי במילוי גבינות:
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי גבינת ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנה. רביולי טעים ועשיר להפליא משביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.
רביולי במילוי בטטה:
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי בטטה בצורת ריבוע משונן. רביולי עשיר, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב שמנת בטטה, שמנת וגראנה פדנה וכו'.
רביולי תרד וריקוטה:
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי ריקוטה ותרד. רביולי עשיר בגבינת ריקוטה ותרד, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב עגבניות, שמנת וגראנה פדנה וכו'.
פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין:
פסטה מצוננת מחיטת דורום בצורת כיסונים מאורכים ייחודיים במילוי פטריות פורטובלו, כמהין וגבינת ריקוטה עשירה. בעל טעם וניחוח עשיר ומיוחד של כמהין. הפלין ניתן להכנה במים רותחים בהרתחה קצרה ונהדר להגשה עם רוטב אל אוליו, שמנת גראנה פדנו, רוזה וכו'.
חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד.
כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 24 ₪ – 27 ₪ לאריזת 330 גרם
להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה