למה שלא תחליפו את הקטשופ, את העגבניות המרוסקות או את רכז העגבניות – בממרח עגבניות מתובל?
חברת
"נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים, משיקה
ממרח חדש - "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית". הממרח הטעים והאיכותי, המצטרף
לסדרת הממרחים המשובחים של החברה, ישדרג כל טוסט, פסטה או כריך! הממרח פרווה, מתאים
לכל מאכל והוא ללא מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.
חברת נפטון ממשיכה
להפתיע ולחדש הפעם עם ממרח מעולה של עגבניות בתוספת שמן זית, אני מאוד אוהבת כל מה
שקשור בעגבניות, והממרח המיוחד הזה בהחלט משדרג כל כריך, טוסט, פיצה,טורטיה, רוטב
לפסטה ועוד, הכנתי לי טוסט עם לחם דגנים משובח, גבינת מוצרלה,וכמובן ממרח העגבניות
המשובח שמרחתי על כל פרוסה בנדיבות, יצא ממש טעים ובהחלט נהניתי.
"נפטון"
מציעה מתכון לקסדייה (טוסט מקסיקני של טורטייה מטוגנת) עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה
מעושנת - לה אפשר לשדך זיתים, פטריות, תירס, בצל מטוגן (או לא), ועוד. קסדייה Quesadilla)) היא מאכל מקסיקני העשוי
מטורטייה ממולאת (גבינה, ירקות ותבלינים. לעתים מכינים עם בשר). מקובל להכינה עם שתי
טורטיות שביניהן גבינה, או עם טורטייה אחת - שמקפלים לחצי במהלך ההכנה.
כשרות
- פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר:
9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.
להשיג
ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי
הארץ.
"נפטון"
מציעה מתכון להכנת קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת
צילום מנה – pixabay
מצרכים:
6
טורטיות קטנות או 3 גדולות
1
צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של נפטון
250
גרם גבינת מוצרלה מעושנת
מעט
שמן זית
גיוון: פטריות שמפיניון פרוסות, גרגרי תירס, זיתים,
בצל טרי פרוס, בצל מטוגן, רצועות פלפל קלוי, טונה ועוד
אופן
ההכנה:
משמנים
במעט שמן מחבת - שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה. מחממים ומניחים במחבת טורטייה אחת
מורחים
עליה ממרח עגבניות, ומפזרים גבינה מעל (אם רוצים אחת מהתוספות, מוסיפים בשלב זה). משאירים
שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות
מכסים
בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן
מטגנים
2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה. הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות, להזהבה
חותכים
באמצע או למשולשים, ומגישים
אם מכינים
עם טורטייה גדולה: מורחים
את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע
ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר.
"נפטון"
מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות
וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי
מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק
מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה