זהו מסוג התבשילים שממלאים את המטבח בריח של בית – ניחוח של בישול איטי, ירקות טריים ותיבול מדויק. השף גיל אבירם וסולתם מציעים גרסה רעננה ומזינה לעוף בסיר אחד, עם שילוב נדיב של ירוקים עונתיים כמו אפונה, שעועית וכרוב ניצנים, שמתחברים באופן טבעי לעסיסיות של שוקי העוף ולחמיצות המעודנת של מיץ לימון טרי. זהו מתכון שמתבשל לאט, סופג טעמים ומגיש לשולחן מנה שלמה ומאוזנת – צבעונית, בריאה ומלאת אופי. מושלם לימי חול או לארוחת שישי קלילה, מבלי להתפשר על הטעם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה