הורדת המחיר תחול על טחינה אורגנית וטחינה משומשום מלא אורגני, הן במותג "אחוה" וביתר המותגים האורגניים הפרטיים המיוצרים במפעל • סדרת מוצרים זו מיוצרת ללא תוספת מלח ומסומנת בסימון הירוק
קרדיט צילום: יעל האן
לאחר שהודיעה על הורדת מחיר במוצרי הסירופ לשתייה מתוצרתה, מודיעה חברת "אחוה", על הורדת מחיר גם במוצרי הטחינה האורגנית.
קרדיט צילום: יעל האן
מדובר בהורדת מחיר בשיעור של כ-10% לטחינה אורגנית רגילה וטחינה אורגנית משומשום מלא באריזות חצי קילו במותג "אחוה". כמו כן, תוזיל אחוה את כלל הטחינות האורגניות המיוצרות במפעל עבור מותגים פרטיים. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת אחוה, ירידת המחירים מתבצעת בניגוד מוחלט לגל ההתייקרויות המאסיבי הפוקד את המשק על ידי יצרנים ויבואנים גדולים. "העול הכלכלי המונח על כתפיה של כל משפחה ישראלית הוא עצום, ואנו שמחים להיות בין החברות הבודדות, אם לא החברה היחידה, הפועלת בכיוון ההפוך ומבצעת הורדת מחיר כשזה מתאפשר ולהנגיש מזון איכותי במחיר שווה לכל נפש".
קרדיט צילום: יעל האן
הטחינות של חברת אחוה ממש מעולות, אני משתמשת בהן קבוע בביתי, וזוהי בשורה נהדרת לקהל הצרכנים, כי בהחלט אנו נמצאים בתקופה של התייקרויות בהמון מוצרי מזון, ומשמח לשמוע, על הוזלת המחיר של הטחינה האורגנית של חברת אחוה, ואני משתפת באהבה, קיבלתי את הטחינה האורגנית של אחוה להתנסות, והכנתי איתה מנה ממש טעימה של שאוורמה כרובית, מעל תיבול טחינה עם תוספת יוגורט, מעט פטרוזיליה ויצא ממש מושלם בטעם, אין ספק שהטחינה ממש מוסיפה להרבה מנות ומשדרגת אותן בטעם, והטחינה האורגנית של חברת אחוה טעימה מאוד, וגם במחיר מעולה, עם הוזלה של עד10%.
מצרפת לכם את המתכון להנאתכם, מכינים את הטחינה לפי ההוראות על האריזה, מוסיפים, שום כתוש, לימון פטרוזיליה קצוצה ו2 כפות יוגורט, מערבבים הכל עד שהרכיבים מתאחדים, חותכים כרובית לפרחים,ובצל לרצועות, מכינים בלילה 4 כפות שמן זית, 2 כפיות תבלין לשאוורמה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור, מערבבים את הבלילה ומוסיפים לכרובית ולבצל, מכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות, ברגע שמשחים מוציאים, שמים בתוך טורטייה, מעל טחינה מוכנה לפי ההוראות, מעט פטרוזיליה קצוצה, ונהנים מארוחה קלה וטעימה מאוד.
חברת "אחוה" מעסיקה 265 עובדים בשלושה מפעלים באריאל המייצרים טחינה גולמית, חלוה, דברי מאפה וסירופ לשתייה. כ-4 טון טחינה גולמית מיוצרים במפעל מידי שעה ומשווקים לכל רשתות המזון בארץ ולמרבית מדינות העולם. על פי דו"ח סטורנקסט לשנת 2024, חברת אחוה מובילה את שוק הטחינה עם נתח שוק כמותי של 33.6% ונתח שוק כספי של 27%. אחריה חברת בארכה עם נתח שוק כמותי של 23.5% ונתח שוק כספי של 24.6%. שלישית היא טחינה אלארז, המחזיקה נתח שוק כמותי של 14.1% וכספי 17.8 ואחריה הר ברכה עם נתח שוק כמותי של 5.1% וכספי 7.8%. המחיר הממוצע לקילו טחינה במותג אחוה עומד על 21.2 ש"ח, בארכה 24.6 ש"ח, אלארז 32.8 ש"ח והר ברכה 40 ש"ח.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה