יום ראשון, 29 בינואר 2023

מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי המשלבות פירות יבשים ואגוזים לט"ו בשבט

לרגל טו בשבט, ראש השנה לאילנות, המועד בו חוגגים את כל השפע וההדר שיש לטבע להציע לנו, כולל אכילת פירות בכלל ופירות יבשים בפרט,  רן בן דוד,  הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי,  המשלבות פירות יבשים ואגוזים.

המתכון של רשת ביגה – קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח.

קרדיט צילום: שני קלבו

מצרכים:

כוס סוכר

2 כוסות קמח

חצי כפית אבקת אפיה

קורט מלח

גרירת תפוז ולימון

2 ביצים גדולות

100 חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר' חמוציות

50 גר' משמשים

50 גר' שקדים שלמים

50 גר' אגוזי מלך

50 גר' פפאיה

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

בתאבון !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה