יום שלישי, 2 באוגוסט 2022

מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים: פריכות ומלאות אהבה

לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים:  פריכות ומלאות אהבה.

המתכון באדיבות יעל אלעד– מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים.

קרדיט צילום: יעל אלעד

המצרכים:

אחד ושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן

חצי כוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)

כפית סוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)

175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה

רבע כוס קמח שקדים

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים

ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים וכף חמאת שקדים

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק לקמח מעט את הנייר האפיה

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות.

לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל – העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה.

 

 

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה