גרנות, הנחשבת למגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, תחל לשווק לרשתות המזון ולשווקים הסיטונאים שני מארזי אבוקדו בשל ומוכן לאכילה באריזות נוחות לשימוש יומיומי • המארזים יכילו אבוקדו מסוג אטינגר, ארד וריד ומארז מיוחד לאבוקדו מסוג האס
קרדיט צילום: דרור ביהם
"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל וחברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, משיקה במסגרת עונת האבוקדו בישראל מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה. המארזים החדשים כוללים אבוקדו המוכן לצריכה באופן מיידי, 2-3 יחידות אבוקדו באריזת נוחות, מזנים שונים לפי העונה בהם אטינגר, ארד וריד. בנוסף, תשווק החברה מארז נפרד לאבוקדו מסוג האס, הנחשב לזן המובחר ביותר ומוביל את שוק הייצוא של האבוקדו לחו"ל, עם שיא ביקושים בעולם.
אצלנו בבית מאוד אוהבים לאכול אבוקדו, ואנו צורכים אותו על בסיס יומיומי, מוסיפים את האבוקדו למגוון ארוחות, וגם אוכלים ישירות עם כפית, אין כמו טעם האבוקדו והערכים התזונתיים שלו, בקניית האבוקדו אני משתדלת לקנות אבוקדו מוכן לאכילה, כך שאני חוסכת את זמן ההמתנה לבשלות האבוקדו, וזה מאוד נוח, מאוד שמחתי להתנסות באבוקדו הבשל ומוכן לאכילה של חקלאי גרנות, אני מאוד אוהבת את האבוקדו שלהם, ובהחלט זוהי בשורה נהדרת לצרכנים, שהם מתחילים לשווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה, כי האיכות והטעם של האבוקדו שלהם מעולים, וזה ממש מושלם.
שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, "אנו רואים עלייה חדה בביקוש לאבוקדו בשל בקרב הצרכן הישראלי, שהפך לחלק מהתזונה היומיומית מסיבות של טעם, בריאות ונוחות ולכך אנו מבקשים לתת מענה בשני מארזי נוחות מיוחדים".
קרדיט צילום: דרור ביהם
למרות המלחמה והאתגרים שהביאה עמה, עונת האבוקדו בשנה החולפת הייתה טובה לחקלאים הישראלים. סה"כ שיווקה חקלאי גרנות השנה כ-50,000 טון אבוקדו, מתוכם כ-32,000 טון אבוקדו יוצאו למדינות שונות ברחבי העולם.
כשרות: הרב אפרתי.
מחיר מומלץ לצרכן: משתנה לפי סוג האבוקדו ונקבע סופית על ידי רשתות השיווק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה