חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי המאפה המובילה בישראל, מגישה לרגל שבועות, יחד עם הקונדיטורית שמרית הילל, מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד, מרהיבה ומענגת, היכולה לשמש כקינוח בארוחת החג להנאת כל המשפחה.
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי המאפה המובילה בישראל, מגישה לרגל שבועות, יחד עם הקונדיטורית שמרית הילל, מתכון לעוגת שמרים גבינה ושוקולד, מרהיבה ומענגת, היכולה לשמש כקינוח בארוחת החג להנאת כל המשפחה.
קרדיט צילום: נופר בוגנים
חג שבועות שמח!
מצרכים (לעוגה בתבנית עגולה):
לבצק:
1 קילו קמח
20 גרם שמרים יבשים
150 גרם סוכר
450 מ"ל חלב (כוס ושלושת רבעי)
4 ביצים
200 גרם חמאה רכה
למלית הגבינה והשוקולד:
1 כוס ממרח שומשום ושוקולד של "אחוה"
500 גרם גבינה מסקרפונה
100 גרם (חצי כוס) סוכר
1 ביצה
1 חלמון
2 כפיות תמצית וניל
30 גרם (3 כפות שטוחות) קורנפלור מנופה
אופן ההכנה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה