כל המשפחה בסגר? יהיה בסדר! השף צ'רלי פדידה מגלה את המתכון האישי שלו להכנת שניצלים פריכים וזהובים לילדים וגם למבוגרים. הכי קריספי לטגן אבל אפשר גם לאפות בתנור.
שניצלים
ביתיים מושלמים – מטוגנים או אפויים/ השף צ'רלי פדידה ל"סוגת"
6 נתחי חזה עוף בעובי שאוהבים
6 כפות
קמח רב תכליתי (לבן) "סוגת"
1 כפית
אורגנו יבש
מלח
ופלפל לפי הטעם
6 ביצים
פירורי
לחם מוזהבים "סוגת"
לטיגון:
1 כוס שמן צמחי
לפני
שמתחילים: מניחים
בקערה קמח, אורגנו מלח ופלפל ומערבבים היטב. בקערה נפרדת טורפים את הביצים לבלילה חלקה.
מכינים צלחת רחבה עם פירורי לחם מוזהבים וליד המחבת – צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
מקמחים
היטב נתח חזה עוף בתערובת הקמח, מעבירים לקערת הביצים ומוודאים שהבלילה עוטפת את הנתח
לחלוטין. מעבירים את הנתח לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים היטב משני הצדדים. ממשיכים כך
עם שאר הנתחים.
יוצקים
את השמן למחבת ומחממים מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מטגנים את השניצלים משני הצדדים
עד שהם מזהיבים היטב. מוציאים לנייר סופג.
אם מעדיפים
לאפות: מחממים
תנור ל-200 מעלות. מסדרים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים במעט שמן
ואופים כ-20 דקות, עד שהפירורים הופכים פריכים.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה