יום שלישי, 29 בספטמבר 2020

בריא בסוכה: מתכון להכנת סלט בורגול ופירות של השף צ'רלי פדידה ל"סוגת"

כדי לאזן קצת את הנשנושים הבלתי פוסקים, במיוחד בתקופה שבה כולנו נשארים בבית, סוגת מציעה להכין לכל המשפחה סלט מהיר וקליל עם פירות הקיץ האהובים שעוד רגע ייעלמו מהשווקים עם מתכון של השף צ'רלי פדידה


 

מצרכים:

1 כוס בורגול "סוגת"

2 נקטרינות חתוכות לקוביות

2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות

מיץ מפסיפלורה בשלה אחת (אפשר להחליף במיץ מ-1/2 תפוז)

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף נענע קצוצה

לרוטב:

1 מיץ מלימון אחד

¼ כוס שמן זית איכותי

1 כפית דבש או סילאן

מלח

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

מעבירים את הבורגול לקערה וממלאים במי ברז פושרים. משהים למשל כ-20 דקות עד שהבורגול רך. מסננים, סוחטים ומחזירים לקערה.

מוסיפים לקערה עם הבורגול את יתר חומרי הסלט.

מערבבים בקערית או בצנצנת את חומרי הרוטב ויוצקים על החומרים שבקערה. מערבבים בעדינות, טועמים, ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים מיד.

בתאבון וחג שמח!

 קרדיט צילום: יח"צ סוגת

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה