יום שלישי, 9 בפברואר 2021

#פיצה_זאת_אמנות לרגל יום הפיצה הבינלאומי שיצוין ברחבי העולם ב-9 לפברואר סוגת אתגרה אמנים, סטייליסטים ואושיות קולינריה לעצב יצירת אמנות מהמאכל האיטלקי האהוב- פיצה

יום הפיצה הבינלאומי המצוין ברחבי העולם מידי שנה ב-9 לפברואר, מהווה הזדמנות נהדרת להשיק פרויקט שמצדיע כולו למאכל האיטלקי האהוב.  לרגל השקת "קמח שמרים פיצה" אשר פותח בשיתוף פעולה עם השף-אופה המוביל ארז קומרובסקי לאפיית פיצה בניחוח איטלקי בקלות ובמהירות, סוגת  אתגרה אמנים, מעצבים, סטייליסטים, שפים ואנשי קולינריה לעצב פיצה שהיא יצירת אמנות.

בפרויקט #פיצה_זאת_אמנות, אשר יוצג ברשתות החברתיות, לקחו חלק הצלמת תמר קרוון, המעצבת שירנקה ובעלה השף עומר מילר, המאיירת שירה ברזילאי KOKETIT, גילת אורקין יוצרת עמוד האינסטגרם Year of the sandwich,  הקרמיקאית עדי ניסני, הסטייליסט איתי בצלאל, אושיית האופנה ליאת לוי קופלמן ואושיות הקולינריה רחלי קרוט, אפרת אנזל ואפרת ליכטנשטט, שעמלו ויצרו פיצות מעוצבות כיצירות אמנות אכילה, המעוצבות כיד הדמיון ובסגנונם הייחודי.

קרדיט: ליאת לוי קופלמן

לדברי יעל פודולסקי, מנהלת השיווק של סוגת: "החלטנו להשיק פרויקט אומנותי דווקא בימים שבהם עולם האומנות והקולינריה מתמודדים עם תקופה קשה כל כך, כדי לתת במה לביטוי וליצירה, גם כאשר ״בד הציור״ הוא יריעה של בצק פיצה. פיצה היא אחד המאפים הכי אהובים ומשמחים ואנחנו מקווים שהפעילות והתוצאות שלה יוסיפו טעם ותקווה לימים טובים יותר".

קרדיט: עומר ושירן מילר

"קמח שמרים פיצה", אשר מהווה פתרון להכנה מהירה ונוחה במיוחד של פיצה בניחוח איטלקי בקלי קלות, מכיל תערובת חדשנית לאפיית בצק פיצה, בתפיחה מהירה, ללא צורך בניפוי. לתערובת אשר כוללת קמח ושמרים, רק מוסיפים מים (אפשר גם שמן), מתפיחים ואופים. מהתערובת המתאימה גם לאפיית פוקצ'ות, ניתן להכין 6 פיצות ואף להקפיא את הבצק לשימוש במועד אחר, היא אינה מכילה מוצרים מן החי ונבדקה בקפידה על ידי השף והאופה המוביל ארז קומרובסקי.
 

סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת כאשר המפעל משתרע על פני כ- 100 דונם בקרית גת. לחברה מגוון רחב של מוצרים החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד קמח, שקדי מרק וקרוטונים ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר לאורך כל הדרך מהשדה לצלחת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה