יום שלישי, 2 ביוני 2020

יפה, שימושי וטעים: נפטון מציגה "מלח ים אטלנטי מתובל" - במטחנה מהודרת, ומציעה מתכון לתפוחי אדמה צלויים, פריכים וטעימים

יפה, שימושי וטעים: חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "מלח ים אטלנטי מתובל" במטחנה מהודרת – לתיבול של מגוון מאכלים וסלטים ומציעה מתכון לתפוחי אדמה צלויים, פריכים וטעימים.
המטחנה האיכותית שקופה וניתן לראות את גבישי המלח, מנוקדים באדום ובירוק של תבלינים שונים ובהם פלפל אדום, פלפל ירוק ועשבי תיבול. המטחנה נוחה מאוד לשימוש ויפה להניחה על השולחן, לשימוש המסובים. המלח ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
קרדיט צילום:מיכאל כץ
במטבח הביתי שלי אני מאוד אוהבת להשתמש במטחנות של פלפל ומלח, המטחנה של חברת נפטון, בהחלט מוסיפה טעם לכל תבשיל בזכות המלח ים האטלנטי המתובל, תוספת התיבול למלח גורמת לטעם מאוד מיוחד ומעניין, הכנתי לצהריים עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובצל, תיבלתי את העוף תפוחי האדמה והבצל, עם שמן, מלח ים אטלנטי מתובל של חברת נפטון, ופפריקה מתוקה,


בקלי קלות יש ארוחה מאוד טעימה שכל בני המשפחה נהנים ממנה, והתיבול המיוחד שהוספתי של המלח ים אטלנטי המתובל, בהחלט הוסיף מאוד למנה שיצאה פשוט נהדרת, אין ספק שתיבול מוסיף המון...


כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  
מחיר: 11.90 – 13.90 ש"ח (למטחנה במשקל 85 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
"נפטון" מציעה מתכון לתפוחי אדמה מעוכים וצלויים, עם מלח ים אטלנטי מתובל


קרדיט צילום מנה – PIXABAY
חומרים:
8 תפוחי אדמה בינוניים או 20 קטנים, שטופים ולא קלופים (מזן שמתאים לצלייה תנור)
מלח ים אטלנטי מתובל של "נפטון"
שמן זית
אופן ההכנה:
להרתיח מים עם מעט מלח בסיר מתאים, ולבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, בסיר חצי מכוסה, רק עד שסכין ננעצת בהם בקלות (לא לבשל עד שהם מתפרקים). לסנן
לחמם מראש (כ-10 דקות) תנור ל-200 מעלות
לרפד תבנית בנייר אפייה. לפזר בנדיבות שמן זית ולפזר מלח ים אטלנטי מתובל. להניח מעל את תפוחי האדמה החמים עדיין, במרחק זה מזה
לחרוץ בעדינות כל תפוח אדמה ולמעוך אותו בעזרת תחתית משומנת של כוס או מועך תפוחי אדמה, עד שהוא נשבר ומתפקע. לפזר מעל עוד שמן זית
לצלות בתנור כ-20 דקות, להגביר חום ל-220 מעלות ולצלות עוד כ-10 דקות - עד שתפוחי האדמה מזהיבים-משחימים
מגישים, אם יש צורך, מתבלים בעוד מלח ים אטלנטי מתובל.
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה