יום שני, 20 בנובמבר 2023

מתכון להכנת ארטישוק מבושל עם פיטריות מתכון מאת מירי חיון ובאדיבות סולתם

ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה, אלגנטית, מענגת וטעימה לכל ארוחת ובכלל.

הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמה.

קרדיט צילום: מירי חיון

רמה: קלה ופשוטה להכנה

מספר סועדים: 10 סודעים

מצרכים:

2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות.

2 קופסאות שימורי פטריות .

מלח, פלפל לפי הטעם

חצי כפית כורכום

2 פלפלים אדומים יבשים.

כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.

שוטפים את הפטריות במים, מסננים מוסיפים לסיר .

מניחים את הפלפלים האדומים.

מתבלים במלח, פלפל, כורכום .

מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.

לאחר 20 דקות לבשל עוד 5 דק ללא מכסה לצמצום הנוזלים.

לקשט בכוסברה ולהגיש חם לצד אורז.

המתכון באדיבות מירי חיון ובאדיבות המותג סולתם www.Soltam.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה