בימים לא פשוטים אלה, לילדים ולהורים, הנאלצים להישאר בבית ולנסות לשמור על שגרת חיים, בן אנד ג'ריס מציע פעילות משותפות במטבח שיעזור להפיג את השעמום, החששות, והמתח, ולנסות להרגע מרגעים קטנים של שפיות. בן אנד ג'ריס מציע מתכון להכנת בקלאוות גלידה:
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
בימים לא פשוטים אלה, לילדים ולהורים, הנאלצים להישאר בבית ולנסות לשמור על שגרת חיים, בן אנד ג'ריס מציע פעילות משותפות במטבח שיעזור להפיג את השעמום, החששות, והמתח, ולנסות להרגע מרגעים קטנים של שפיות. בן אנד ג'ריס מציע מתכון להכנת בקלאוות גלידה:
קרדיט צילום: בן אנד ג'ריס
רכיבים להכנת בקלאווה מגלידה: (לתבנית בקוטר 24*22)
1 בצק עלים מופשר
500 גרם בוטנים קלופים וטחונים
סירופ מייפל טבעי
1/2 כף קינמון
1/3 כוס סוכר חום
40 גרם חמאה מומסת +כף חמאה להברשה
1 פיינט גלידת פיינט באטר קאפ של בן אנד גריס או 400 גרם מכל גלידה שנמצאת במקפיא
הוראות הכנה:
חורצים שני עיגולים בקוטר התבנית
מניחים עיגול בצק אחד בתוך התבנית מרופדת נייר אפייה
בקערה מערבבים את הבוטנים עם הקינמון הסוכר והחמאה
מניחים את התערובת הבוטנים על הבצק ומכסים אותה בשכבות הבצק הנוספת.
חורצים בעדינות על שכבת הבצק העליונה משולשים, ומברישים אותה במעט חמאה
אופים בתנור שחומם מראש ל170מעלות, 35דקות עד הזהבה. מיד בסיום האפייה יוצקים בנדיבות מייפל על המאפה. מצננים מעט וחוצים למשולשים
מפרידים את החלק העליון והתחתון של משלוש הבקלאווה. על החלק התחתון מניחיים גלידה ועליה מניחים את החלק העליון של הבקלאווה.
ניתן לקשט את הבצק עם בוטנים גרוסים מעל או כל תוספת אחרת לבחירתכם
שיהיה יום טעים ושקט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה