יום חמישי, 28 באוקטובר 2021

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה

לרגל יום הפסטה הבינלאומי המתקיים ב- 25.10 טיב טעם וחברת הבת ישרקו חולקות מתכון לספגטי אראביאטה

מרכיבים לספגטי  אראביאטה עבור 4 אנשים



קרדיט צילום: יח"צ

400 גרם פסטה ספגטי  של גארופלו

400 גרם עגבניות שרי

1 פלפל צ'ילי אדום

1 פלפל צ'ילי ירוק

1 שן שום

שמן זית כתית מעולה

פטרוזיליה לפי הטעם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה