חום יולי אוגוסט ואין לי חשק לבשל אני מעדיפה להכין דברים קלילים כי ממש אין אנרגיות בחום הזה.
לכן הכי כיף בקיץ לאכול גבינות עם פירות,אבטיח, או להכין מאפה טעים עם גבינות ותרד, ופשוט להנות.
קיבלתי להתנסות את הצפתית והבולגרית הגבינות החדשות של משק צוריאל,חשבתי מה להכין עם הגבינות הטעימות ועלה לי רעיון, להכין מאפה עם בצק מלוואח במילוי תרד וגבינות, ומהתערובת שנשארה השתמשתי בגבינות והוספתי ביצים וקמח ויצאו מאפינס גבינות עם תרד.
מתכון למאפה גבינות ותרד:
עלים של בצק מלוואח אני השתמשתי במעדנות הבצק יוצא נהדר לא שומני,הכנתי תערובת של גבינות,גבינה בולגרית משק צוריאל,גבינה צפתית משק צוריאל, כפית מלח,תרד חלוט במים רותחים קצוץ,את הגבינות,ביצה,גבינה לבנה ולערבב הכל.
לרדד את הבצק לחצות לשניים כל חצי לרדד למלבן דק לשים את המלית בשק זילוף למלא ולהכין שבלול.
וזאת התוצאה,
לכן הכי כיף בקיץ לאכול גבינות עם פירות,אבטיח, או להכין מאפה טעים עם גבינות ותרד, ופשוט להנות.
קיבלתי להתנסות את הצפתית והבולגרית הגבינות החדשות של משק צוריאל,חשבתי מה להכין עם הגבינות הטעימות ועלה לי רעיון, להכין מאפה עם בצק מלוואח במילוי תרד וגבינות, ומהתערובת שנשארה השתמשתי בגבינות והוספתי ביצים וקמח ויצאו מאפינס גבינות עם תרד.
מתכון למאפה גבינות ותרד:
עלים של בצק מלוואח אני השתמשתי במעדנות הבצק יוצא נהדר לא שומני,הכנתי תערובת של גבינות,גבינה בולגרית משק צוריאל,גבינה צפתית משק צוריאל, כפית מלח,תרד חלוט במים רותחים קצוץ,את הגבינות,ביצה,גבינה לבנה ולערבב הכל.
לרדד את הבצק לחצות לשניים כל חצי לרדד למלבן דק לשים את המלית בשק זילוף למלא ולהכין שבלול.
וזאת התוצאה,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה