לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו המובילה בישראל ומשווקת הפירות והירקות לרשתות המזון,
בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net
לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו המובילה בישראל ומשווקת הפירות והירקות לרשתות המזון,
קרדיט צילום: מעין עופר
מתכון מרענן במיוחד למרק אבוקדו קר! עד שלא תטעמו לא תבינו עד כמה נהדר. מרק מושלם למזג אוויר קיצי, קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. המתכון קל הכנה, נפלא כארוחת ביניים או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית.
יום אבוקדו בינלאומי שמח!
קרדיט צילום: Depositphotos
מצרכים (לכ-3-4 מנות):
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "חקלאי גרנות"
1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון
1 קישוא
1/2 לימון סחוט למיץ
2-3 גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה
1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה