גלית מספרת

בבלוג שלי אני כותבת על צרכנות, מוצרים חדשים שכדאי להכיר, המלצות על מסעדות, השקות ואירועים מעניינים,מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, הצגות טובות, טיפים רבים ועוד.. ליצירת קשר פנו למייל: galitn1@bezeqint.net

יום שלישי, 24 ביוני 2025

מתכונים קלים עם "חקלאי גרנות" "חקלאי גרנות" מגישה מתכון לסלט קרמי ועשיר לכל המשפחה:סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת

›
בימים של חוסר ודאות, כששגרת החיים מתערערת והלב מחפש רגע של נחמה – אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכ...
יום ראשון, 15 ביוני 2025

כל היתרונות במיץ עגבניות! "פרימור" משווקת לרגל הקיץ מיץ עגבניות בבקבוק למגוון קוקטיילים ותבשילים

›
מיץ עגבניות של "פרימור", בטעם עשיר ועמוק של עגבניות, עשוי מרכז מפוסטר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל • המיץ משווק בבקבוק 1 ליט...
יום חמישי, 12 ביוני 2025

חברת "אחוה" מוזילה את מחירי הטחינה האורגנית, וממשיכה להוריד את המחירים במגוון מוצריה…

›
הורדת המחיר תחול על טחינה אורגנית וטחינה משומשום מלא אורגני, הן במותג "אחוה" וביתר המותגים האורגניים הפרטיים המיוצרים במפעל  • ס...
יום רביעי, 11 ביוני 2025

מתכון עוף וירוקים בסיר אחד באדיבות השף גיל אבירם והמותג סולתם

›
זהו מסוג התבשילים שממלאים את המטבח בריח של בית – ניחוח של בישול איטי, ירקות טריים ותיבול מדויק. השף גיל אבירם וסולתם מציעים גרסה רעננה ומז...

בשורה לשוחרי התזונה הקיטוגנית: סדרת מוצרי קיטו חדשה בישראל – לחמים, פסטות, בסיס לפיצה וקרואסונים

›
המהפכה הקטוגנית ממשיכה לסחוף את עולם התזונה – ועתה מגיעה גם אל מדפי המזון בישראל עם בשורה חדשה לצרכנים : סדרת מוצרים חדשה ואיכותית של ...
יום שני, 9 ביוני 2025

חגיגת מתכונים מסורתית עם "אחוה" חברת "אחוה" מגישה לרגל הקיץ מתכון למנה קלילה עשירה בטעמים: כרובית מטוגנת על מצע טחינה ירוקה

›
חברת " אחוה ", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה לרגל הקיץ  מתכון למנה טעימה ויפיפייה, כמו במסעדות: כרובית מטוגנת על מצע ...
יום חמישי, 29 במאי 2025

רשת "בייגל קפה" משיקה סניף חדש בתל אביב בפרוייקט לנדמרק, ברחוב הארבעה צמוד לשרונה….

›
הוזמנתי להשקה חגיגית של רשת "בייגל קפה", רשת הבייגל הגדולה והמובילה בישראל, לכבוד פתיחת הסניף ה-11 של הרשת ,הסניף החדש בשטח של 16...
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
מופעל על ידי Blogger.