עם ירידת הטמפרטורות שסוף-סוף מסמנות את בואו של החורף, מגישה חברת פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון למנה קלאסית עשירה בטעמים: מרק קובה דלעת. כיסונים רכים מבצק סולת ממולאים בבשר מתובל בשילוב מרק כתום, סמיך ועשיר המבוסס על דלעת, ירקות ותיבול עדין. החיבור בין המתיקות הטבעית של הדלעת, העדינות של המרק והעסיסיות של הקובה, יוצר מנה מלאה בניחוחות חורפיים וטעמים עמוקים. זה הזמן להתכנס בבית וליהנות מאווירה מושלמת לארוחה משפחתית. בתיאבון!

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה