מצרכים:
1 גביע יוגורט
1 כוס חלב
2 ביצים XL או 3 ביצים L
2 כפות חמאה מומסת
קורט מלח
2 כפות סוכר
מעט תמצית וניל
1 חבילה קמח תופח 350 גר'
1 חבילה אבקת אפייה
אופן ההכנה:
לערבב הכל בקערה לכדי עיסה נוזלית
לשמן את המחבת
בעזרת 2 כפות לשפוך לעיגול הפנקייק, להפוך צד כשנוצרות בועות.
בתאבון!
המתכון באדיבות השף גיל אבירם
ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il
קרדיט צילום: גיל אבירם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה